Profielplaten kopen

Profielplaten bestaan in verschillende soorten en maten. Het is van belang om ze goed met elkaar te vergelijken en aan de hand daarvan na te gaan welke het best aansluiten op het doel dat u voor ogen heeft. Zoekt u binnen de profielplaten bijvoorbeeld naar dakpanplaten, naar damwandplaten of specifiek naar lichtplaten? We kunnen u van dienst zijn met de LUNA en DONA dakpanplaten, net als de TP30. We zorgen ervoor dat we de profielplaat leveren die u wenst te gebruiken. Bovendien kunnen we u adviseren, u van dienst zijn met de levering en vervolgens zorgen voor de montage.

Profielplaat kopen

Online een profielplaat kopen en weet u al goed welk model u nodig heeft? Wenst u aan de andere kant juist wat advies met betrekking tot de verschillende profielplaten die er beschikbaar zijn? We vertellen u er graag meer over. We kunnen de profielplaten voor u bestellen en zorgen uiteraard graag voor de montage. U betaalt standaard een scherpe prijs voor de profielplaat en het monteren, zodat we u op een heel voordelige wijze van dienst kunnen zijn.

profielplaten

Dakpanplaten

De dakpanplaten gebruiken we steeds vaker als alternatief voor de bekende dakpannen. Het is een profielplaat die op een duurzame wijze in elkaar zit en zich gemakkelijk laat monteren. U heeft wel de klassieke uitstraling van een dakpan, terwijl u daar op een veel meer voordelige manier gebruik van kunt maken. De profielplaten vormen wat dat betreft een interessante keuze, die bovendien 100% waterdicht is. De dakpanplaten zijn goed bestand tegen vorst, hitte en hagel, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de invloeden van het weer.

Bovendien kunt u er met de profielplaat op rekenen dat we die vlot voor u kunnen plaatsen en dat we daarvoor een scherpe prijs kunnen berekenen. De profielplaten hebben een laag eigen gewicht, waardoor de belasting van het dak meevalt. Verder heeft u geen omkijken naar het onderhoud en hebben de dakpanplaten als profielplaat een zeer lange levensduur.

Damwandplaten en lichtplaten

Aan de andere kant binnen de profielplaten op zoek naar de damwandplaten? We onderscheiden de reguliere damwandplaten en de lichtplaten, uiteraard kunnen we u helpen de juiste profielplaat uit te zoeken. Het voordeel van de damwandplaten is dat ook deze zich goedkoop laten bestellen en monteren. We zorgen voor een degelijke montage van de profielplaten en zorgen daarmee voor een goedkope plaatsing op uw locatie. De platen hebben een lange levensduur en voorkomen dat u omkijken heeft naar het onderhoud.

Uiteraard zijn de profielplaten beschikbaar in diverse kleuren en zorgen we graag voor de toepassing op maat. Zowel de dakpanplaten als de damwandplaten en lichtplaten zijn goed van kwaliteit en dragen bij aan een nette afwerking van de constructie.

  • TEVREDEN KLANTEN 100%
  • GRATIS LEVERING 100%
  • LAAGSTE PRIJS GARANTIE 100%
  • UIT VOORRAAD LEVERBAAR 100%
Tijdens de bouwvakvakantie zijn wij doordeweeks geopend van 8:00 tot 17:00 uur en zaterdag van 9:00 tot 15:00 uur.
close