Isolatieplaten voor het dak en voor de wand

Isolatieplaten helpen u eenvoudig te besparen op de energierekening. Dankzij een goede isolatieplaat voor het dak of voor de wand gaat de gestookte warmte minder snel verloren of kunt u de ruimte in de zomer juist koel houden. De isolatie platen maken het gemakkelijker om het binnenklimaat te beheersen, zonder dat u daarvoor veel kosten hoeft te maken.

Wist u dat het koelen en verwarmen van gebouwen gemiddeld 42% van al het energieverbruik opeist? Het is daarom meer dan de moeite waard om gebruik te maken van isolatieplaten voor het dak of voor de wand. Uiteraard kunnen we u daar uitstekend over adviseren.

Isolatie platen voor de wand

De isolatieplaten zijn goed geschikt voor het dak. Daarnaast kunnen we ze toepassen voor de wand, zodat u de mogelijkheid heeft de gehele woning of het pand te isoleren. We kunnen u van dienst zijn in loodsen, schuren en boerderijen. Gaat het u om een hal, een werkplaats, een stal, hooiberg, woning of andere units? Geen probleem, dankzij de isolatieplaten hebben we de mogelijkheid wanden en daken te isoleren en daarmee te voorkomen dat er een hoge energierekening ontstaat.

isolatieplaten

Dakisolatieplaten kopen

U kunt online dakisolatieplaten kopen. We zorgen er daarmee graag voor dat u het dak op een goede wijze kunt isoleren. Uiteraard heeft u de keuze uit verschillende modellen. Zoekt u naar de beste A-kwaliteit isolatieplaten voor het dak of wilt u er met de B-panelen liever voor zorgen dat u eenvoudig op de kosten kunt besparen? Er zijn isolatieplaten voor het dak beschikbaar als sandwichpanelen of als ecopanelen, afhankelijk van waar uw voorkeur naar uitgaat. Dankzij de dikte van 40 – 140mm zijn er verschillende vormen van isolatie mogelijk. De isolatie platen hebben een standaard breedte, al kunnen we die natuurlijk netjes voor u op maat zagen. Op die manier zorgen we voor 100% homogene thermische isolatie, die is getest en goedgekeurd op het gebied van brandveiligheid.

Zoekt u specifiek naar een isolatieplaat voor een plat of een hellend dak? De platen zijn geschikt voor zowel platte als hellende daken, zijn slagvast en waterafstotend. Bovendien zijn ze UV-bestendig, waardoor de isolatieplaten een lange levensduur kennen.

Isolatieplaten prijs en besparing

De isolatieplaten voor het dak kunnen we op een voordelige manier aanbrengen. U betaalt een lage prijs, zelfs inclusief de montage die we voor u kunnen verzorgen. Het grote voordeel? Dankzij de isolatieplaten heeft u de mogelijkheid de energierekening flink omlaag te brengen. Dit betekent dat u de investering in de isolatie platen gemakkelijk kunt terugverdienen. Al na een paar jaar bespaart u op de energierekening meer dan dat de aanschaf van de isolatieplaten u heeft gekost. Benieuwd naar de exacte prijs inclusief de montage die we voor u kunnen uitvoeren? Neem contact met ons op, dan vertellen we er graag meer over of maken we direct een afspraak.

  • TEVREDEN KLANTEN 100%
  • GRATIS LEVERING 100%
  • LAAGSTE PRIJS GARANTIE 100%
  • UIT VOORRAAD LEVERBAAR 100%
Tijdens de bouwvakvakantie zijn wij doordeweeks geopend van 8:00 tot 17:00 uur en zaterdag van 9:00 tot 15:00 uur.
close