Op zoek naar het zonnetje in huis waarbij er geen last is van dure lampen die continu een hoog energieverbruik nodig hebben? Zoek dan niet verder! Wij hebben de ongeïsoleerde golf lichtplaat en de geïsoleerde trapezium lichtplaat aan ons assortiment toegevoegd omdat hier steeds meer vraag naar kwam en we deze helaas toen niet konden leveren.

Hieronder kunt u meer informatie vinden over onze lichtplaten.

 

Het zonnetje in huis halen

Wij hebben sinds kort de golf lichtplaat aan ons assortiment toegevoegd omdat we merkten dat steeds meer klanten vroegen of we deze mee konden leveren. Veel mensen hebben lichtplaten nodig voor bijvoorbeeld in hun loods, tuinhuis of stal. Via deze lichtplaten is er geen last van te weinig zonlicht in de ruimte overdag en in de middag, hierdoor bespaard u een heleboel kosten aan lampen die enorm veel stroom en daardoor dus ook geld verbruiken. Dit kunnen wij omdat onze lichtplaten een lichtdoorlatendheid van 85% hebben!

Ook zijn deze lichtplaten behalve dat ze stroom besparen, ook nog een goede UV-bestendigheid en volledige ammoniakbestendigheid! Hierdoor heeft u als bijvoorbeeld in uw loods loopt geen last van UV-straling, waardoor uw huid ook geen schade oploopt van het lopen in een bijvoorbeeld (te) warme zomerzon. Nog krijgen bijvoorbeeld in een kas (zowel groot als klein), de plantjes hiervan last waardoor de planten beter, sneller en gezonder kunnen groeien.

 

 

 

Een ongeïsoleerde golf lichtplaat

 

 

 

 

Op zoek naar de warme en zonnige ruimte

Naast onze golf lichtplaat hebben we hierdoor ook de geïsoleerde trapezium lichtplaat aan ons assortiment toegevoegd. Deze zorgt naast onze ongeïsoleerde lichtplaat veel aan warmte en binnenhouden van warmte.
Het binnenhouden van warmte doen we via de isolatie die binnenin de door pvc-gemaakte plaat aan de bovenkant, de onderaan geplaatste vlakke polycarbonaat plaat met een speciale kit die de 2 met elkaar verbinden.

Ook deze platen hebben naast een lichtdoorlatendheid van 85%, een goede Uv-bestendigheid en een volledige ammoniakbestendigheid, het besparen van de energiekosten van lampen, ook nog energiekosten van warmte! Uw ruimte kan dankzij de lichtplaten ook warm blijven afhankelijk van de dikte die u bij ons besteld. Deze diktes bestaan uit 40/60/80/100/120 en 140mm dik.

 

 

 

Lichtplaten prijzen

We schetsen u graag de lichtplaten prijzen, op basis waarvan u een beeld krijgt van de totale kosten. Om u de kosten te kunnen schetsen hebben we wel wat meer informatie van u nodig, bijvoorbeeld met betrekking tot de omvang van het dak. Gaat het om een (relatief) groot dak? Heeft u meer producten nodig zoals dakpanplaten of sandwichpanelen? Heeft u nog zetwerk zoals dakgoten, nokken en/of windveren nodig? Dan kunnen we u wellicht een scherpere dakpanplaat prijs aanbieden. Het betekent dat u de lichtplaten nog voordeliger op het dak kunt laten leggen. Ook bieden we sinds kort een montage aan die het voor u gemakkelijk maakt en u een hoop tijd scheelt.

Lichtplaten kopen

Wilt u lichtplaten kopen en bent u benieuwd waar u rekening mee dient te houden? Dat scheelt, u hoeft met niet heel veel rekening te houden. Onze lichtplaten zijn uit zichzelf al van hoge kwaliteit en dat maakt daardoor het gebruiksgemak veel hoger dan verwacht.
Zijn er nog vragen waarbij of waardoor u zelf twijfelt van wat u nodig heeft of wat uw dak nodig heeft alleen op dat moment even vergeet? Vraag dan aan een van onze verkopers of onze helpdesk om u te helpen bij deze keuze in uw voordeel.

Tijdens de bouwvakvakantie zijn wij doordeweeks geopend van 8:00 tot 17:00 uur en zaterdag van 9:00 tot 15:00 uur.
close