Geluidsisolatie platen kopen

Geluidsisolatie platen kopen en benieuwd naar wat er op dat gebied beschikbaar is? Geluidsisolatie kent vele facetten, het is bijvoorbeeld van belang om op voorhand na te gaan welk type geluid u graag wilt isoleren. Wilt u het geluid binnen houden zodat de buren daar geen last van hebben of er juist voor zorgen dat u het geluid van buiten niet meer zal horen? Het is mogelijk de geluidsisolatie platen toe te passen in verschillende omgevingen.

We kunnen er met de geluidsisolatie platen voor zorgen dat u thuis voor een geluidsdichte situatie kunt zorgen of dat u elders geen last meer heeft van het geluid van buiten. In een studio of hifi-ruimte is het mogelijk om het geluid door middel van de geluidsisolatie platen juist binnen te houden. We adviseren u graag over de mogelijkheden en kunnen u uitstekend aangeven hoe de geluidsisolatie platen bijdragen aan de oplossing die u zoekt.

Gewicht toevoegen ter geluidsisolatie

De geluidsisolatie platen dienen in ieder geval voldoende gewicht te hebben. Wat dat betreft is er niet automatisch sprake van het piramideschuim of het noppenschuim. Dat geldt slechts ter absorptie, dat is iets anders dan geluidsisolatie. In plaats daarvan is het van belang om er voor te zorgen dat er voldoende gewicht ontstaat, waardoor het geluid zich niet verder kan bewegen. Dit voorkomt dat het geluid buiten te horen zal zijn of dat u binnen last heeft van het geluid. Lichte materialen zijn wat dat betreft minder goed geschikt, het is voor de geluidsisolatie beter om gebruik te maken van stevige platen die van zichzelf voldoende gewicht hebben.

geluidsisolatie platen

Sandwichplaten ter geluidsisolatie

U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de sandwichpanelen ter geluidsisolatie. Het zijn geluidsisolatie platen die daar specifiek voor zijn ontworpen. Ze vormen een kant-en-klare oplossing die het mogelijk maken om bijvoorbeeld de vloer te isoleren of een subkist samen te stellen. Afhankelijk van uw wensen kunt u gebruik maken van verschillende soorten sandwichplaten, bijvoorbeeld op basis van de dikte daarvan. We kunnen u daar goed in adviseren, zodat u er met de geluidsisolatie platen voor kunt zorgen dat het geluid zich slechts zal bewegen in de ruimte die u wenst.

Online geluidsisolatie platen kopen

U kunt online geluidsisolatie platen kopen, daar hoeft u de deur niet voor uit. We kunnen u op basis van de situatie aangeven welke platen u nodig heeft of u direct van dienst zijn met de platen die u graag wilt bestellen. We zorgen bijvoorbeeld met de sandwichpanelen voor geluidsisolatie platen van hoge kwaliteit, die voldoende gewicht hebben om het geluid te stoppen en daarmee voor de gewenste isolatie te zorgen.

Neem voor meer informatie over de geluidsisolatie platen contact met ons op. We vertellen u er graag meer over en kunnen u van dienst zijn met zowel de levering als de montage van de geluidsisolatie waar u gebruik van wenst te maken.

  • TEVREDEN KLANTEN 100%
  • GRATIS LEVERING 100%
  • LAAGSTE PRIJS GARANTIE 100%
  • UIT VOORRAAD LEVERBAAR 100%
Tijdens de bouwvakvakantie zijn wij doordeweeks geopend van 8:00 tot 17:00 uur en zaterdag van 9:00 tot 15:00 uur.
close