Damwandprofiel of damwandplaat kopen

De damwandprofielplaat vormt een goed alternatief voor de dakpanplaat. Benieuwd naar de onderlinge verschillen of online voordelig de damwandprofielplaten bestellen? We kunnen u goed van dienst zijn met de verschillende damwandprofielen, er zijn verschillende modellen beschikbaar. Blader er direct doorheen om een keuze te maken of geef u aan naar welk type damwandprofiel u zoekt.

We beschrijven de verschillen tussen de damwandprofielen en de dakpanplaten die er beschikbaar zijn. We kunnen u ze beiden leveren, waardoor we u daar goed over kunnen adviseren. We vertellen u graag over de voordelen van het damwandprofiel en kunnen u ook de nadelen schetsen. Vervolgens kunt u gewoon online de damwandprofielen kopen, zodat u daar zo snel mogelijk de beschikking over heeft.

Verschillen met dakpanplaten

Benieuwd naar de verschillen tussen de damwandprofielplaat en de dakpanplaten die er beschikbaar zijn? Ze zien er in eerste instantie hetzelfde uit. De damwandprofielplaten wijzen altijd met de brede zijde van het profiel naar boven, terwijl dat bij de dakpanplaten omgekeerd is. De gevelbeplating maakt de producent precies omgekeerd. Dit heeft een technische reden. De coil wordt omgedraaid, zodat er een anticappilaire groef geplaatst kan worden. Dit betekent dat het binnendringen van water bij overlappingen op een effectieve wijze kan worden tegengegaan. De damwandprofielen vormen een goede keuze onder hellingen van 7 – 8 graden wanneer het niet mogelijk is om gebruik te maken van de dakpanplaten die er beschikbaar zijn.


damwandprofiel

Voordelen damwandprofielen

Benieuwd naar de voordelen van de damwandprofielen? De damwandprofielplaten hebben van buiten het uiterlijk van de klassieke dakpan. Bovendien kunt u er online op een voordelige wijze gebruik van maken en zijn ze goed bestand tegen de invloeden van vorst, hitte en hagel. Dat betekent dat u de damwandprofielen in de praktijk in tal van situaties zonder problemen kunt toepassen. Bovendien zijn ze 100% waterdicht en kunnen we ze gemakkelijk en snel voor u plaatsen. Het eigen gewicht van het damwandprofiel is beperkt, de profielen wegen slechts 5kg per vierkante meter. Verder hebben ze een lange levensduur, heeft u geen last van mosvorming en heeft u geen omkijken naar het onderhoud.

Online damwandprofiel kopen

Interesse in de damwandprofielen die er beschikbaar zijn? De damwandprofielplaat zorgt voor een goedkope oplossing op het dak, waar u op verschillende manieren gebruik van kunt maken. We kunnen u uitstekend meer vertellen over de mogelijkheden of u de prijs van de damwandprofielen schetsen. Op basis daarvan weet u direct waar u aan toe bent, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Meer weten over de damwandprofielplaten die er beschikbaar zijn of de voorkeur voor een bepaald type damwandprofielplaat en daar eerst meer over weten? Neem contact met ons op voor meer informatie. We vertellen u graag meer over de damwandprofielen die we kunnen leveren en desgewenst ook meteen voor u kunnen monteren.

  • TEVREDEN KLANTEN 100%
  • GRATIS LEVERING 100%
  • LAAGSTE PRIJS GARANTIE 100%
  • UIT VOORRAAD LEVERBAAR 100%
Tijdens de bouwvakvakantie zijn wij doordeweeks geopend van 8:00 tot 17:00 uur en zaterdag van 9:00 tot 15:00 uur.
close