Dakplaten kopen - Goedkoop en kwalitatief

Dakplaten vormen een uitstekend alternatief voor dakpannen. Een dakplaat is gemaakt van een duurzaam materiaal, laat zich gemakkelijk monteren en zorgt voor een degelijke afdekking van het dak.

De dak platen zijn bijvoorbeeld goed bestand tegen inregenen, op basis van de juiste afwerk- en hulpstukken. Daar komt bij dat het gebruik van bijvoorbeeld aluzink helpt corrosie te voorkomen. U kunt met de kunststof dakplaten en andere materialen rekenen op een degelijk materiaal dat in verschillende kleuren beschikbaar is. Dat betekent dat u de platen op het dak kunt laten vormgeven zoals u wenst.

Dak platen in diverse uitvoeringen

De dak platen zijn beschikbaar in een aantal verschillende uitvoeringen. Zoekt u bijvoorbeeld naar een dakpanplaat die eruit ziet als een aantal dakpannen? U kunt aan de andere kant gebruik maken van de trapezium dakplaten en bijvoorbeeld de vlakke dakplaten. Vindt u vooral de uitstraling van belang of zoekt u aan de andere kant naar een goedkope oplossing met dakplaten? We kunnen u daar uitstekend over adviseren, zodat u de juiste dak platen kunt aanschaffen en we die voor u kunnen monteren.


dakplaten

Dakplaat op het dak

Een dakplaat op het dak biedt een aantal voordelen. U heeft een mooie en praktische afwerking, terwijl u toch goedkoper uit bent als met een meer traditionele bedekking van uw dak. Bovendien zijn de platen goed bestand tegen vorst, hitte en bijvoorbeeld hagel. Het materiaal is 100% waterdicht en zorgt er daarmee voor dat u het dak uitstekend kunt laten afdekken.

Bovendien laten de dakplaten zich gemakkelijk en snel plaatsen, waardoor ook de montage niet veel kosten met zich mee hoeft te brengen. Ze hebben een minimaal eigen gewicht van gemiddeld genomen slecht 5kg per vierkante meter. Het gaat om onderhoudsvrije materialen die zelfreinigend zijn en de vorming van mos voorkomen. Het resultaat? U kunt met de verschillende dakplaten rekenen op een lange levensduur, zodat u daar na een eenmalige investering een lange tijd gebruik van kunt maken.

Kunststof dakplaten kopen

Wilt u goedkope kunststof dakplaten kopen, goed van kwaliteit en op basis van hoogwaardige materialen? Houd er rekening mee dat het gaat om ‘kunststof dakplaten’ in plaats van ‘kunstof dakplaten’. Voor de ideale kunststof dakplaat bent u bij ons aan het juiste adres. U betaalt daarvoor een scherpe prijs, net als voor de overige platen die wij leveren.

Wilt u een offerte ontvangen of meer informatie ontvangen over de materialen of onze werkwijze? Neem contact met ons op, we vertellen u er graag meer over.

  • TEVREDEN KLANTEN 100%
  • GRATIS LEVERING 100%
  • LAAGSTE PRIJS GARANTIE 100%
  • UIT VOORRAAD LEVERBAAR 100%
Tijdens de bouwvakvakantie zijn wij doordeweeks geopend van 8:00 tot 17:00 uur en zaterdag van 9:00 tot 15:00 uur.
close